zaterdag, 19 september 2020

Gelijke lagen knippen

Geschreven door 
Gelijke lagen knippen → uitleg basis kniptechniek dameskapsel! Gelijke lagen knippen → uitleg basis kniptechniek dameskapsel!

Gelijke lagen knippen is een veel gebruikte kniptechniek die in diverse kapsels kan worden toegepast. Hoe deze kniptechniek precies werkt en voor welke kapsels je deze techniek kunt gebruiken leg ik je in dit artikel uit door middel van een haar tutorial!

Gelijke lagen knippen | Uitleg kniptechniek

Wat zijn gelijke lagen, hoe werkt deze kniptechniek en bij welk kapsel wordt deze techniek gebruikt?

gelijke lagen knippen vrouw

Gelijke lagen kunnen nog weleens verward worden met het knippen van een gelijke lengtelijn, maar is echt totaal iets anders. Bij een gelijke lengtelijn knip je de achterkant van het haar recht op 1 lengte af. Bij de gelijke lagen techniek knip je alle haren op dezelfde lengte af waardoor er een gelaagd kapsel ontstaat. Deze twee kniptechnieken zijn dus totaal niet met elkaar te vergelijken!

In de video hieronder leg ik uitgebreid aan je uit wat gelijke lagen precies zijn, hoe deze kniptechniek werkt, bij welke kapsels je deze techniek kunt gebruiken én geef ik ook nog wat voorbeelden wanneer een professional buiten de lijntjes werkt en afstapt van de basis kniptechniek.

Aan het einde van de tutorial laat ik je in 1,5 minuut zien hoe gelijke lagen knip in het haar van mijn model. P.s. Vergis je er niet in hoe makkelijk dit er uit lijkt te zien en of het net lijkt dat ik maar wat doe... Ik weet exact wat ik moet knippen vanwege mijn ruime 20 jaar ervaring ;-).

Enjoy!!

Vind je dit soort haar tutorials super handig en leerzaam om te bekijken? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haar video's!

HEB JE EEN GOEDE KAPPERSSCHAAR NODIG?Hier vind je een ruim assortiment!

Bekijk nog meer haar knip video's:

Bekijk hier alle mannen knip tutorials!

haar knippen

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •