donderdag, 15 augustus 2019

10 x Back To School Kapsels

Geschreven door 
Met deze back to school kapsels zit je haar altijd goed! Met deze back to school kapsels zit je haar altijd goed!

Back to school? Wat doe je met je haar? Heb je daar al over nagedacht? Uiteraard wil je weer fris en fruitig het nieuwe schooljaar beginnen met de perfecte hairstyle! In dit artikel heb ik een aantal makkelijke back to school kapsels voor je op een rij gezet.

Makkelijke back to school kapsels

Ben je op zoek naar makkelijke back to school kapsels die je heel goed bij jezelf kunt maken? Hieronder heb ik een aantal van Dazzling Beauty's haar tutorials voor je op een rij gezet met eenvoudige hairstyles die geschikt zijn voor halflang en lang haar.

  • Je eerste schooldag ga je natuurlijk niet met een gewone paardenstaart naar school, maar creëer je dé perfecte paardenstaart in je haar!
  • Of wat dacht je van een ingewikkeld uitziende vlecht die je na het bekijken van mijn tutorial zelf ook binnen een handomdraai in je eigen haar kunt maken?
  • Je haar nonchalant opsteken? Met een paar kleine elastiekjes, schuifspeldjes en/of klemmetjes kun je al toffe kapsels creëren!
  • En wat dacht je ervan om iedere dag een ander vlechtkapsel naar school te dragen?
  • Twisten in je haar zijn zeer populair en super makkelijk om te maken voor halflang en lang haar!

De perfecte staart | Back to school kapsel

In deze tutorial laat ik een paar handige trucjes zien waardoor je de perfect paardenstaart kan creëren.

Heb je geen elastiek bij de hand om je haar vast te binden in een paardenstaart? Met een klein beetje draai- en twistwerk heb je helemaal geen elastiek nodig!

Heb je net als ik niet van dat hele dikke haar om een volle paardenstaart te maken? Bekijk dan de haar tutorial hieronder maar even. Ook met dun en fijn haar kun je wat moois creëren!

Je haar opsteken | Back to school kapsels

Je haar opsteken voor je naar school gaat? Daar heb je toch geen tijd voor? Met deze kapsels wel! Maak wat twisten in je haar en zet het nonchalant vast.

Ook kun je je haar half opsteken met twisten of twist het haar nog een keer zodat al je haar vast zit. In de tutorial hieronder laat ik zien hoe gemakkelijk dit is en er ook nog eens heel erg leuk uitziet. Net alsof je 's ochtends uren voor de spiegel hebt gestaan ;-).

Ben je niet zo van de twisten? No worries! Met deze knotjes techniek heb je binnen een handomdraai een super leuk kapsel gemaakt!

Heb je krullend haar? Ga voor een stoer opsteekkapsel met deze faux mohawk!

Geen krullen? Je kunt natuurlijk ook krullen in je haar maken met een krultang!

Vlechten | Back to school kapsels

Vlechten in je haar zijn altijd een goed idee! Ben je nog niet zo goed in vlechten? In de tutorial hieronder laat ik zien hoe je met de gewone 3-strengen vlecht een hele toffe vlecht kunt maken!

Ben je al wat gevorderd in het vlechten? Wat dacht je ervan om iedere dag met een ander vlechtkapsel op school te verschijnen?

Kun je de invlecht of opvlecht bij jezelf maken? Dan vind je het volgende kapsel waarschijnlijk ook wel tof om bij jezelf te maken.

Lukt het je niet gelijk om deze kapsels bij jezelf te maken? Je kunt bijvoorbeeld in het weekend eerst een beetje oefenen met deze kapsels zodat je niet 's ochtends voordat je naar school moet helemaal gefrustreerd raakt omdat het niet zo goed lukt. Oefening baart kunst!

Vind je dit soort haar tutorials leuk? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •