dinsdag, 21 april 2020

Wenkbrauwen knippen bij de man

Geschreven door 
How-To: Wenkbrauwen knippen bij mannen! How-To: Wenkbrauwen knippen bij mannen!

Hoe kun je de wenkbrauwen bij de man knippen?

Lange wilde borstelige wenkbrauwen. De ene man heeft er iets meer last van dan de ander, maar wanneer die haren boven de ogen weer wildgroei gaan vertonen wordt het tijd om deze even een stukje korter te knippen. In dit artikel geef ik je snelle en handige tips om die wilde wenkbrauwen er weer verzorgder uit te laten zien.

Wenkbrauwen knippen of trimmen bij mannen

De wenkbrauwen bij mannen kun je er weer verzorgder uit laten zien door deze te knippen of te trimmen. Het verschil zit in de tool die je gaat gebruiken, maar hebben beide hetzelfde effect. Van wild groeiende wenkbrauwen naar een fris getrimde wenkbrauw look!

In de tutorial hieronder laat ik zien hoe je dit het beste kunt doen zowel met een kappersschaar als met een kleine tondeuse (trimmer).

Vind je dit soort tutorials super handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips & tricks!

Tip: Haal ook gelijk even die nekharen weg bij de man!

Wat heb je nodig bij het knippen van de wenkbrauwen?

Om de wenkbrauwen bij de man te kunnen knippen heb je een kam nodig en een kappersschaar of trimmer (kleine tondeuse). Je zou eventueel ook een oortrimmer kunnen gebruiken.

Heb je nog iets nodig?

wenkbrauwen man

Bekijk ook deze haar tutorials voor de man:

Be Dazzled!!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •