woensdag, 23 december 2015

Kerst op Dazzling Beauty's Blog

Geschreven door 
Kerst met Dazzling Beauty! Kerst met Dazzling Beauty!

De laatste dagen voor Kerst is iedereen druk bezig met o.a. kerstinkopen doen, boodschappenlijstjes afwerken voor het kerstdiner, de laatste kerstkaarten gaan op de post en de finishing touch voor de kerstoutfit wordt gescoord. Allemaal druktes voor die feestelijke dagen in het jaar, sommige raken misschien zelfs gestrest ;-). Tijd om eens even lekker achterover te gaan zitten met een kopje thee erbij!

Deze maand zijn er heel wat kerstachtige blogposts op Dazzling Beauty verschenen, van kerstlooks tot aan DIY en What to do's met de feestdagen. Misschien heb je ze allemaal voorbij zien komen, maar het kan ook dat je er een paar hebt gemist. Tijd dus om alles nog even op een rijtje te zetten. Kijk je mee?

Kerst looks | Dazzling Hair & Make-up

Natuurlijk konden een kerst make-up look en een kerstkapsel niet uitblijven op Dazzling beauty. Zeker gezien mijn beroep als hairstyliste en visagiste. Tussen de kerstdruktes door heb ik voor mijn blog een complete look gemaakt voor de feestdagen in de vorm van tutorials waar je stap voor stap kunt zien hoe ik deze looks heb gemaakt.

make up look kerst 2015

Kerstoutfit | Dazzling Lifestyle & DIY

De foute kersttrui is al een paar jaar hot! Ook dit jaar mogen de foute kersttuien weer gedragen worden, in dit artikel vindt je een aantal mooie items op een rij.

collage kersttruien

Maar zelf een foute kersttrui maken is eigenlijk nog veel leuker dan er één te kopen. Laat je inspireren door mijn DIY foute kersttrui!

Wat te doen met Kerst? | Dazzling Lifestyle

Naast alle "verplichte" familie aangelegenheden zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen tijdens de kerstdagen. Ga erop uit of doe eens iets anders dit jaar, er is meer mogelijk dan je denkt ;-).

Kerstmarkten | Dazzling Travels

De meeste kerstmarkten stoppen daags voor Kerst, maar er zijn er ook nog een paar langer geopend. Dus misschien kun je er nog één bezoeken en anders is deze blogpost alvast een inspiratie bron voor volgend jaar.

Kerstmarkt Dusseldorf 7

Voor de Kerst naar de kapper | Dazzling Hair

Waarom gaan we met z'n allen speciaal voor de Kerst nog even naar de kapper? Of komt daar verandering in? In dit artikel vertel ik je mijn bevindingen over de kerstdruktes bij de kapper.

Dit waren de kerstartikelen van Dazzling Beauty van dit jaar. Wat vond jij het leukste Kerst artikel?

Fijne Kerstdagen & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •