woensdag, 03 mei 2017

My Dazzling Life | Diary April 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life - April '17! My Dazzling Life - April '17!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life April 2017! April was de maand van het einde van de reis in Iran, Pasen, Koningsdag en vooral bijkomen. Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand April was, kijk en lees dan gauw mee!

April 2017 | Diary

Voor mij startte de maand April in Iran. 1 April was onze laatste dag in de hoofdstad van Iran, namelijk Teheran. Na een mooie reis te hebben gemaakt (zoals je in de vorige diary hebt kunnen zien) door dit prachtige land hadden we nog 1 dag om in te vullen. De volgende nacht stond de terugreis ons alweer op te wachten.

Eenmaal terug in Nederland begon gelijk het normale leven weer met een drukke werkweek voor de boeg en dat terwijl ik eigenlijk niet helemaal top fit het vliegtuig uitstapte. Op vakantie was ik erg verkouden geworden met als resultaat verschrikkelijke oorpijn tijdens de daling van de 2 terugvluchten. Na een week met een dicht oor te hebben gelopen kon ik daarna gelukkig weer beter horen ;-). Wat is dat vermoeiend zeg, een dicht/doof oor.

Verder kwamen de feestdagen Pasen en Koningsdag voorbij deze maand. Benieuwd of ik dit uitbundig heb gevierd?

Laten we beginnen in Teheran!

Teheran | Laatste dag in Iran

In de ochtend vertrokken we vanuit Kashan richting Teheran. We hadden deze hele dag nog te besteden in de hoofdstad van Iran, omdat onze vlucht pas middenin de nacht gepland stond. Lekker handige tijd ja!

Er stonden nog een paar dingen op ons Teheran lijstje die we nog wilden doen. Eén daarvan was shoppen in de bazaar, alleen was deze de gehele dag gesloten. Oke, dan op naar het volgende punt. Dat was de Tabiat Bridge, een brug over de snelweg die 2 parken met elkaar verbindt.

diary april 2017 teheran

Daarna besloten we om een bezoek te brengen aan de "hippe" wijk Darband. Hier hebben we heerlijk gegeten en een beetje gechilled om vervolgens onze koffers op te halen en richting de luchthaven te gaan.

diary april 2017 darband

Zoals ik al vertelde stapte ik snotverkouden het vliegtuig in met oorpijn als gevolg...

Met een tussenstop van 7 uur in Rome konden we de terugreis vervolgen naar Schiphol. Enne, die 7 uur tussenstop was gepland, dus geen vertraging.

Heb je mijn Iran Vlog al gezien?

Thuis

Na een lange reis weer lekker thuis, inmiddels was het alweer 2 april. Koffers thuisbrengen, dieren (Dobby en Flappie) ophalen, wasjes draaien en naar bed, want de volgende ochtend begon voor ons allebei onze werkweek alweer.

Werken

Ik had best wel even nodig om weer bij te komen na de Iran reis. Voor en na mijn vakanties heb ik altijd extra druk in het kappersvak om toch alle klanten te kunnen voorzien zonder dat ik iemand moet teleurstellen. Dat betekend meestal dat ik 6 dagen per week aan het werk moet in het kappersvak. In dit soort weken staat mijn blog meestal (helaas) even op een laag pitje. Ook vanwege het niet fit voelen had ik de puf niet om mooie blogs te maken. Daardoor heb je ook nog weinig van Iran kunnen zien op Dazzling Travels. Maar het komt er echt aan!!

Pasen

Pasen hebben we dit jaar niet heel uitgebreid gevierd, maar dat vinden we allebei niet zo heel erg hoor ;-). Paaszaterdag hebben we geborreld met mijn familie en op 1e paasdag hebben we eieren gezocht met de schoonfamilie.

Verder hebben we op 1e paasdag een bezoek gebracht aan het Land van Ooit! Wie kent dat nog?? Tegenwoordig is het opengesteld als wandelgebied en zijn er nog een paar sporen van het voormalige attractiepark te vinden. Hier komt binnenkort een artikel over op Dazzling Travels!

diary april 2017 land van ooit

Hondentraining

Deze maand zijn we elke week weer te vinden op de hondentraining met Dobby. We doen de behendigheidscursus, dus het is een soort sport en spel voor de hond én het baasje ;-).

diary april 2017 hondentraining

Lifestyle Lab Event

Op uitnodiging ben ik naar het Lifestyle Lab Event in Amsterdam geweest. Een leuk persevent met mooie merken en verschillende (nieuwe) producten. Al eerder schreef ik hier een artikel over met een Day In The Life Vlog.

lifestyle lab event 2

Koningsdag

Dan komen we alweer aan bij Koningsdag 2017! Op mijn blog heb je deze Koningsdag make-up look kunnen bewonderen. Of ik deze look ook op Koningsdag zelf heb gedragen? Uhm, nee...

koningsdag make up Ook deze dag voelde ik me niet top fit, dus we hadden verder geen zin om ergens naartoe te gaan. Wat ik wel heb gedaan deze dag is mijn administratie. Blehhhh!!! Dit MOEST echt gebeuren, dus besloot ik Koningsdag aan mijn administratie te wijden. Tussendoor natuurlijk nog wel even naar de Koning op TV gekeken. Niet echt een boeiende dag dus. Maar de administratie was gelukkig (op tijd) weer op orde.

Eten in Chinatown

Op de laatste dag van de maand zijn we gezellig uiteten geweest met vrienden. Heerlijk bij Full Moon Restaurant in Chinatown Den Haag.

diary april 2017 full moon

Dat was mijn maand April alweer, een mand met best wel uiteenlopende dingen. Leuke dingen, maar ook een maand van kwakkelen. Zoals je misschien in mijn vorige diaries hebt kunnen lezen ben ik begin maart met een training gestart. Je kan het als een soort zelfontwikkelingscursus zien waarbij je over veel dingen na moet gaan denken op allerlei gebied. In April heb ik hier niet zoveel mee gedaan, maar vanaf nu ga ik er weer tegenaan! Het 2e level gaat over opruimen, dus deze hele maand ga ik opruimen, opruimen en nog eens opruimen ;-).

April's best gelezen artikel?

Geen twijfel mogelijk! Dat is het artikel Het verschil tussen de thuiskapper en de thuiskapper!

Hoe was jouw maand april?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •