woensdag, 01 maart 2017

My Dazzling Life | Diary Februari 2017

Geschreven door 
My Dazzling Life - Februari '17! My Dazzling Life - Februari '17!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Februari 2017! Februari was o.a. de maand van onze verjaardagen, beginnen met day in the life vlogs maken, valentijnsdag, het concert van Waylon en persevents. Nieuwsgierig wat Februari mij bracht? Kijk en lees dan mee!

Februari 2017 | Diary

Februari bracht een heleboel leuke drukke dagen met zich mee. Mijn vriend en ik zijn allebei in februari jarig, we schelen qua leeftijd ook maar 5 dagen met elkaar. Super handig om alles in één te vieren! En precies in het midden van die 5 dagen is het Valentijnsdag :-). Een druk weekje dus. Dit jaar viel het mee hoor, want mijn vriend had vooral lange werkdagen zodat we het allemaal iets minder uitgebreidt hebben gevierd.

Verder liep mijn mailbox behoorlijk over deze maand. Helaas heb ik de laatste tijd erg veel last van spam mails, dus als iemand hier de gouden tip voor heeft? Naast de spam gelukkig ook heel erg veel leuke mailtjes. Deze maand kreeg ik 3 bruidsaanvragen binnen om het haar en make-up te verzorgen van deze aanstaande bruidjes. Super leuk! Hoewel het bruidsseizoen vooral plaats vindt in het voor- en najaar, mocht ik in februari het eerste bruidje mooi maken.

Naast de bruidsaanvragen heb ik ook weer veel leuke persberichten binnen gekregen én verschillende uitnodigingen voor events! In februari heb ik 2 leuke events bijgewoond van De Proefparade. Verderop lees je daar meer over.

Laten we beginnen bij het eerste event!

De Proefparade Beauty Collection 2017

Dit beauty event van Mr. Goodybag vond plaats in Studio 13 in Amsterdam. Wil je een uitgebreide impressie zien? Bekijk dan het artikel Event De Proefparade Beauty Collection 2017 even.

event de proefparade

Valentijnsdag

Dit jaar hebben we niet veel aan valentijnsdag gedaan, ook vanwege het werk van mijn vriend. Yep, hij was laat thuis, dus geen romantisch dinertje dit jaar. Wel heb ik een valentijnskaart gehad (en gegeven)!

valentijn make up

Voor Dazzling Beauty heb ik wel een mooie valentijn make-up look gemaakt. Uiteraard kun je deze make-up look ook maken als het geen valantijnsdag is ;-).

Jarig!

Op 16 februari is mijn verjaardag, mijn vriend is 5 dagen eerder jarig. Dit vieren we altijd gezamelijk en dit jaar deden we dat op een zondag. Toen ik door mijn foto's scrolde kwam ik erachter dat ik geen foto's had gemaakt. Wel heb ik op de dag van mijn verjaardag mijn allereerste Day In The Life Vlog opgenomen! Het filmpje deel ik natuurlijk ook in dit artikel.

Lekker weertje

Ondanks dat er behoorlijk wat dagen in februari waren dat het geregend heeft, heeft ook de zon zich een aantal keer laten zien. Op zulke dagen heb je echt het gevoel dat het voorjaar er aan komt. Ook Dobby dacht daar zo over en wilde graag naar buiten!

dobby 1

dobby 2

All You Need Is Love

Zomaar op een zaterdag spotte ik de caravan van All You Need Is Love op het plein in Naaldwijk! Waarschijnlijk is iedereen hier in de buurt al voorzien van de liefde, want er stond nauwelijks iemand...

all you need is love

Concert Waylon in het Paard van Troje

Yayyy!!! Wat was Waylon leuk en goed! Gezellig met één van mijn zussen ben ik naar zijn concert in het Paard in Den Haag geweest.

het paard van troje

waylon

Op deze dag heb ik mijn 2e Day In The Life Vlog opgenomen met uiteraard een aantal beelden van het concert!

Carnaval

Carnaval? Uhm... Nee, daar doe ik niet echt aan. Zeker in deze regio van het land leeft het niet zo. Toch ben ik op zaterdag verkleed de deur uit gegaan met mijn Yukata aan, dat is een traditionele Japanse feestelijke jurk (voor de meeste mensen eerder bekend als kimono). Een vriendin van mij vierde haar verjaardag en vanwege het carnaval werd er van iedereen verwacht dat men verkleed kwam. Dus dat hebben we dan ook maar gedaan ;-).

yukata

Ook maakte ik een make-up tutorial voor carnaval. Hier kun je de Doll Make-up Look vinden.

doll make up 3

Food of 2017 event

Voor het eerst ben ik naar een bloggers food event geweest. Na het beauty event van De Proefparade werd ik ook uitgenodigd voor het food event. Omdat mijn blog niet alleen meer bestaat uit beauty dingen, maar omdat er ook steeds meer lifestyle aan bod komt leek het me leuk en interessant om ook naar dit event te gaan. Dit event vond plaats in het Hilton in Rotterdam, dus dat was voor mij lekker dichtbij! Sommige producten spraken me erg aan en met andere producten had ik iets minder.

food event

Binnenkort volgt er nog een leuk verslag van dit food event op de blog. Dus stay tuned!

Webinar

Op de laatste dag van de maand heb ik een webinar gevolgd van Margriet Spijksma wat erg inspirerend was. Ik denk er nog over na om een cursus bij haar te gaan volgen.

Verder heb ik geprobeerd om zo goed mogelijk mijn blogplanning te voltooien, wat niet helemaal gelukt, maar ik ben tevreden :-).

Dit was de blog top 3 van februari 2017:

Ga je alweer op reis?

Mijn eerste vlog!

Valentijn shopping guide

Hoe was jouw maand februari?

Be Dazzled!!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •