dinsdag, 01 maart 2016

My Dazzling Life - Diary Februari 2016

Geschreven door 
Diary Februari 2016 - Valentijnsdag! Diary Februari 2016 - Valentijnsdag!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Februari 2016! Februari is dé maand van onze verjaardagen en Valentijnsdag. Dit alles vind binnen 5 dagen plaats :-), lekker dicht op elkaar dus! In deze diary laat ik dan ook vooral wat foto's zien van deze dagen met heel wat food pics. Helaas was er deze maand een behoorlijke foto fail, de foto's zijn niet al te best, er zijn er best veel die zelfs helemaal niet bruikbaar zijn. Maar ja, het gaat om het idee! Ook begon ik met mijn Project Organize, wat een behoorlijke klus is. Nieuwsgierig geworden naar wat Februari mij bracht? Kijk dan mee!

Valentine's Day

bloemen valentijn

Valentijnsdag vieren wij meestal niet zo heel erg uitgebreid, maar we doen er altijd wel iets aan. Kaartjes, bloemen en chocola maken deze dag perfect!

valentijnsdag

Ondanks dat er deze dag (yep, op Zondag) ook gewerkt moest worden, besloten we om te gaan ontbijten bij de Haagsche Beek in Kijkduin. Dat was een lekker ontbijtje, de rest van de dag hoefden we weinig meer te eten.

valentijnsdag ontbijt

Birthday girl (& boy)

verjaardag

Verjaardagsontbijtje!

verjaardagsontbijt

Wij schelen maar 5 dagen met elkaar, dus vieren we onze verjaardagen meestal gezamenlijk. Dit jaar hebben we het klein gehouden, op een zaterdagavond alleen voor familie. Eén keer per jaar bak ik taart, appeltaart, maar dan wel in muffin vormpjes. Dit is trouwens echt een aanrader, appeltaart lijkt dan nóg lekkerder te smaken!

appeltaart

Op de dag dat ik echt jarig was waren we zomaar allebei vrij, dus zijn we gezellig een dagje op pad geweest. Op dinsdag middag naar de film is ideaal, het is dan lekker rustig!

film

Na de film lekker gegeten in China Town in Den Haag bij Full Moon City. Ik waande me even weer in Hong Kong.

uiteten verjaardag

Het eten was heerlijk, ondanks dat het soms een verassing was wat we op ons bordje kregen ;-)

eten 1

eten 2

Kip met pompoen in kerry saus, lekker!

eten 3

eten 4

Tja, dan denk je een krabje te bestellen, krijg je een flink bord vol! Gelukkig is het bij dit soort restaurants heel gebruikelijk om een doggy-bag te vragen, dus de volgende dag hebben we hier ook nog heerlijk van gegeten.

Project Organize

Deze maand heb ik mijn Project Organize weer nieuw leven ingeblazen en ben begonnen met opruimen en minimaliseren. Als eerste moest mijn make-up stash eraan gaan geloven en dat is aardig gelukt!

Make up organize

Blog

Verder zijn er deze maand weer mooie artikelen online verschenen. Ik heb een aantal leuke producten getest zoals de Elite Brush en na lange tijd had ik weer eens een winactie georganiseerd.

Elite brush voor en na

Best bekeken blogpost top 3 van Februari:

Verder heb ik nog wat verjaardagen gehad deze maand, ben ik mijn konijn aan het ontvlooien (de schrik van elke diereneigenaar), zijn eindelijk weer nieuwe afleveringen van The Walking Dead begonnen en hebben we tapas gegeten met vrienden bij De Oude Mol in Den Haag. De minste fail foto zie je hieronder, kun je nagaan hoe slecht de rest was ;-).

tapas restaurant

Waarom ik deze foto heb gemaakt? Het plafond zag er erg gezellig uit met al die sterren, maar komt iets minder mooi uit op de foto. Hahahahaha!!

Ondanks de extra dag deze maand, is Februari best wel weer voorbij gevlogen!

Wat heb jij allemaal gedaan in Februari? Ik ben benieuwd!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •