zondag, 23 november 2014

budget lipsticks in een donkere roze kleur

Geschreven door 
Budget lipsticks Budget lipsticks

Donkere lipsticks zijn helemaal in, vooral deze Herfst en Winter! Je ziet zelfs kleurtjes die heel donker zijn dat ze naar het zwarte toe neigen. Wat gangbaardere kleuren zijn diep rood, bordeaux rood, donker framboos en aubergine. Lipstick met meer oranje pigmenten zie je wat minder, maar kan ook nog heel goed!

Niet iedere vrouw voelt zich op haar gemak met zo’n trendy felle kleur lipstick op. Ik moet zeggen dat ik zo’n statement kleur lipstick persoonlijk ontzettend gaaf vind, maar val toch ook snel weer terug op een licht kleurig lipglossje ;-). Ik was eigenlijk op zoek naar een kleur die wel meegaat in deze make-up trend, maar die toch ietsjes minder opvalt. Mijn oog viel op een lipstick van Essence en een lipstick van Catrice. Twee leuke budgetmerken met prima make-up, vooral als je een product aan wilt schaffen waarmee je je eigenlijk nog niet helemaal op je gemak voelt, maar het toch wil proberen. Als je een lipstick van € 15,- koopt en je laat hem vervolgens links liggen, dan is het zonde.

Budget lipsticks in roze

Roze lipsticks

Ik heb twee kleuren uitgekozen die dicht bij elkaar liggen, maar waarvan de één net iets donkerder en dieper van kleur is dan de andere. Het zijn beide wat donkerdere roze tinten. Kijk hieronder mee naar de swatches!

Roze lipsticks swatches

Zoals je hierboven op de foto kan zien, is de lichtere kleur wat meer glossy en de donkerdere neigt iets meer naar een roze-paars kleur.

Roze Essence lipstick

Essence roze lipstick afbeelding 2

Essence roze lipstick afbeelding 3

Op de foto hierboven zie je de lichtere lipstick, deze is van Essence in de kleur 04 – On The Catwalk.

Roze Catrice lipstick

Catrice roze lipstick afbeelding 2

Catrice roze lipstick afbeelding 3

Op de foto hierboven zie je de donkerdere lipstick, deze is van Catrice Ultimate Colour in de kleur 340 – Berry Bradshaw.

Deze twee lipstick kleuren vind ik perfect om iets minder opvallend mee te doen met deze lipkleur trend. Gebruik bij dit soort fellere kleuren wel eerst even een lippotlood! Dan kun je de lipstick wat mooier en preciezer aanbrengen.

Tip: de lipliner 08 – Red Blush van Essence is heel mooi bij een donker roze kleur lipstick.

Essence en Catrice zijn beide te vinden bij Kruidvat en Trekpleister.

Draag jij weleens een felle kleur lipstick?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •