woensdag, 27 augustus 2014

Wat doet Make-up?

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Wat doet make-up? Wat doet make-up?

Make-up, wat doet het eigenlijk allemaal?

Er zijn een heleboel dames die make-up gebruiken. Er zijn ook een heleboel dames die niet precies weten waarvoor een make-up product gebruikt wordt en wat het doet met de uitstraling van het gezicht.

Dit artikel is de eerste in de reeks: Wat doet Make-up? Je zal dus binnenkort meerdere blogposts op dit beautyblog vinden met dit thema.

Voor nu geef ik je een algemene indruk met wat make-up eigenlijk precies doet door middel van foto's. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder mee!

Wat doet make-up?

Wenkbrauwen

Wat doet make up wenkbrauwen

De wenkbrauw is een belangrijk onderdeel in het gezicht, het tekent je gezicht. Zoals je hierboven op de foto bij ziet, zijn mijn wenkbrauwen van nature heel licht van kleur. Als ik ze niet bij teken, dan heb ik meer een blote billen gezicht :-). Ook zorgt bij tekenen van de wenkbrauw ervoor dat het oog iets meer gelift wordt.

wenkbrauw | The power of make-up

Mascara

Wat doet make up mascara

Ook mascara is een belangrijk onderdeel in een make-up look. Zoals je hierboven op de foto kunt zien wordt mijn oog met mascara wat sprekender. Ook hier geldt voor mij, hele lichte wimpers, dus een blote billen gezicht. Ook al heb je donkere wimpers van jezelf, dan is het toch mooi om wat mascara aan te brengen, je ogen komen dan nog beter uit!

mascara | The power of make-up

Eyeliner

Wat doet make up eyeliner

Een lijntje boven en onder het oog geeft gelijk een andere uitstraling zoals je hierboven op de foto kunt zien. Doordat ik een kleine wing aan de buitenkant heb gemaakt, wordt mijn oog iets meer gelift, het wordt meer een soort cat-eye. Je hoeft niet perse vloeibare eyeliner te gebruiken. Ik zelf gebruik hiervoor altijd graag een zwarte oogschaduw.

eyeliner | The power of make-up

Oogschaduw

Wat doet make up oogschaduw

Om een ooglook mooi af te maken gebruik je oogschaduw over het hele stukje vanaf de wimperrand tot aan de wenkbrauw. En dat doe je niet met maar één kleur, maar met meerdere kleuren. Het is afhankelijk van wat voor soort ooglook je wilt maken waar je welke kleur gebruikt. Maar.... met een donkere kleur ga je nooit voorbij de arcadeboog en onder de wenkbrauw gebruik je altijd een lichte kleur. In een ander artikel zal ik hier wat meer op in gaan.

oogschaduw | Wat doet make-up

Lipgloss of Lipstick

Wat doet make up lipstick

Om het geheel mooi af te maken mag een lipgloss of lipstick natuurlijk niet ontbreken. Wil je het wat natuurlijker houden? Dan kun je het beste een lipgloss gebruiken, deze zijn er ook in lichte kleurtjes verkrijgbaar. Ook is het belangrijk dat je bij een zware ooglook beter een lipgloss kunt gebruiken, het wordt anders Too Much! Bij een minder zware ooglook kan het heel mooi staan als je een felle lipstick draagt.

lipstick of lipgloss | Wat doet make-up

Het eindresultaat!

Wat doet make up voor en na

Op de foto's hierboven kun je nog eens een keer goed het voor en na resultaat bekijken. Door het dragen van make-up zie je dat alles in het gezicht wat meer gaat stralen. Dat is vooral bij de ogen heel goed te zien, die komen veel meer naar voren.

In dit artikel heb ik meer een algemeen verschil laten zien. Er zullen meerdere artikelen verschijnen met dit thema en dan ga ik per make-up product wat dieper in op het gebruik ervan en wat het doet. Denk hierbij aan de basis make-up, shapen en blush, oogpotlood enzovoorts. Heb jij zelf een idee voor deze reeks blogposts wat je graag zou willen zien? Laat het dan hieronder achter bij de reacties!

Bekijk ook de andere artikelen in de reeks "Wat doet make-up?" Wat doet:

Gebruik jij veel make-up?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •