donderdag, 13 april 2017

Reizen in Iran | Travel Vlog

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(19 stemmen)
Iran Vlog!! Iran Vlog!!

8 dagen reizen door Iran is natuurlijk veel te kort voor dit bijzonder mooie land. Maar als je niet over meer tijd beschikt, tja, dan haal je alles eruit wat erin zit!

Hoewel ik meer dan 1000 foto's heb gemaakt in Iran, start ik het laten zien van deze avontuurlijke reis met een vlog! In deze Week of my Life vlog neem ik je mee naar Iran, laat ik je onze reisroute zien en kun je in een vogelvlucht alvast wat Perzische cultuur opsnuiven. Hopelijk kan ik ook jou enthousiast maken om een trip te plannen naar dit avontuurlijke land!

 

Iran Vlog

In mijn Iran vlog laat ik je in een vogelvlucht zien hoe het is om een reis te maken door het mooie Iran. Na deze vlog komen er nog veel meer artikelen online op Dazzling Travels reisblog, want ik heb nog veel meer moois om te laten zien, verhalen om te vertellen én natuurlijk handige reistips voor als je ook geïnteresseerd bent om naar Iran te reizen.

 

 

 

Naast het YouTube kanaal van Dazzling Beauty, heeft Dazzling Travels nu ook een eigen YouTube kanaal! Wil je vooral Travel filmpjes zien? Abonneer je dan gelijk even op Dazzling Travels YouTube kanaal!


Be Dazzled!!

2 reacties

  • Reactielink Yvonne maandag, 24 april 2017 21:05 Geplaatst door Yvonne

    Als ik nog niet enthousiast was om Iran te bezoeken dan ben ik dat nu wel. Het lijkt me echt zo'n gaaf land. Maar ik kan me voorstellen dat 8 dagen echt te kort is. Genoeg te zien daar!

  • Reactielink Jenny zondag, 16 april 2017 09:23 Geplaatst door Jenny

    Zeer herkenbaar!

    Iran is echt een geweldig land om doorheen te reizen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •