donderdag, 02 juni 2016

Winactie Travel Blog - Dazzling Beauty is jarig

Geschreven door 
Win een reisdagboekje op Dazzling Travels! Win een reisdagboekje op Dazzling Travels!

Hoera!! Dazzling Beauty by Tessa is jarig en dat gaan we vieren met een paar leuke winacties op de blog! (afgelopen)

In deze Dazzling Travels blogpost vind je een travel winactie voor het 7-jarig bestaan van Dazzling Beauty. Als je meedoet maak je kans op een handig reisdagboekje om jouw eerstvolgende reis in vast te leggen. Hoe je mee kan doen lees je verder in dit artikel!

Dazzling Beauty by Tessa is 7 jaar!

7 jaar geleden op 1 Juni 2009 is Dazzling Beauty by Tessa geboren. Ik ben als ambulante hairstylist en visagiste gestart onder de naam Dazzling Beauty by Tessa, afgekort als Dazzling Beauty. Naast alle kappersbehandelingen en visagie verzorgde ik ook make-up workshops en sieradenparty's. Al gauw ontstond er de Dazzling Beauty webshop waar ook al deze producten te vinden waren.

Na een paar jaar was mijn klantenkring voor hairstyling en visagie behoorlijk gegroeid en besloot ik om te stoppen met de workshops, party's en webshop. In deze tijd ontdekte ik het bloggen. Nadat ik eerst een poosje alleen maar blogs heb gevolgd, besloot ik de stap te wagen om zelf te gaan bloggen.

Als een n00b in de blogwereld én als leek in de computerwereld (en alles wat daarmee te maken heeft) was ik zeer trots op mijn allereerste blogpost. Hoewel ik natuurlijk nog steeds lerende ben ;-) heb ik het bloggen, nu een paar jaar later en 3 websites verder, aardig onder de knie gekregen.

Vorig jaar (oktober 2015) lanceerde ik mijn huidige website die meer is ingericht voor mijn blog. Ook werd het tijd voor een vernieuwde huisstijl en zo ontstond het huidige Dazzling Beauty logo. Begin dit jaar ben ik in het kappersvak een dag minder gaan werken. Dit om verschillende redenen. Eén van de redenen was ook om meer tijd aan bloggen te kunnen besteden. Ik ben dus niet minder gaan werken, maar op een andere manier.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is Dazzling Beauty door de jaren heen gegroeid én verandert. De basis is er nog steeds zoals mijn werkzaamheden als hairstylist en visagiste, maar daarnaast begint Dazzling Beauty online ook een hele grote rol te spelen. Met groeiende bezoekersaantallen op de site ben ik super trots en gemotiveerd. Mijn hoofd loopt soms over van de ideeën en ik wil hier nog lang niet mee stoppen!

Daarnaast is er een eigen reisblog pagina bijgekomen met de naam Dazzling Travels! Reizen is één van mijn grootste hobby's en op mijn reisblog deel ik graag mijn tips, inspiratie, ervaringen, impressies en nog veel meer wat met reizen te maken heeft!

Genoeg geklets over het ontstaan van Dazzling Beauty, op naar de Dazzling Travels winactie!

Win een handig reisdagboekje

Voor de verjaardags winactie ga ik op Dazzling Travels een handig reisdagboekje weggeven. Als ik zelf op reis ben (wat ik heel graag doe) neem ik altijd een reisdagboekje mee om van alles in te noteren zoals bijvoorbeeld de routeplanning, adressen, bezienswaardigheden, ervaringen en meer! Ook staat er in dit reisdagboekje een handig schema waar je al je uitgaven enzovoorts in kunt vullen, informatie over ambassades, tijdzones, munteenheden, talen en meer.

Wat moet je doen?

 • Plaats een reactie onderaan dit artikel en vertel waarom jij dit reisdagboekje graag zou willen winnen. Zorg ervoor dat je een geldig email adres gebruikt!
 • Volg Dazzling Travels minimaal via 1 sociaal media kanaal zoals Dazzling Travels op Facebook en Instagram of via de algemene Dazzling accounts op Twitter en Bloglovin en like het winactie bericht zodat ik weet dat je meedoet! Via meerdere kanalen volgen mag natuurlijk altijd ;-).

Let op: Je doet alleen mee als je beide handelingen hebt gedaan!

Deze winactie loopt t/m zondag 12-06-2016 tot 23.59 uur. De winnaar wordt via een random name picker programma uitgekozen en krijgt per email bericht.

Be Dazzled!!

12 reacties

 • Reactielink Theo van Run zondag, 12 juni 2016 21:30 Geplaatst door Theo van Run

  Leuk cadeautje.
  Ik doe graag mee om onze 1e vakantie met zoonlief vast te leggen in Italië. Heb er heel veel zin in!

 • Reactielink Liesbeth vrijdag, 10 juni 2016 10:48 Geplaatst door Liesbeth

  Leuk, leuk, leuk! Wij gaan een rondreis door Scandinavië maken! Dus dit komt zeker van pas!

 • Reactielink zoë donderdag, 09 juni 2016 17:06 Geplaatst door zoë

  Ik doe graag mee!
  Ik ga deze zomer een stedentrip door italië doen, dus dit boekje komt zeker goed van pas!
  Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht daar ook gesaved; zoelouwerse

  liefs, Zoë

 • Reactielink Eva Narcisz donderdag, 09 juni 2016 14:56 Geplaatst door Eva Narcisz

  Gefeliciteerd ! Leuk zon reisdagboek . Ik zou er enorm bij mee zijn . Ik volg je op facebook,bloglovin en op twitter.

 • Reactielink Larissa vrijdag, 03 juni 2016 20:24 Geplaatst door Larissa

  Zou uit m'n stekkerdoos gaan van vreugde! Wat een heerlijk boekje om overal mee naartoe te nemen. Stockholm, Rome, Berlijn, London, Barcelona... Kom maar op. Ik ben mijn hele leven al van de lijstjes en noteren geweest. Alles opschrijven 'voor later'. Ben ik altijd blij mee geweest, niet grappigers dan mijn dagboeken teruglezen van jaren geleden. Het heeft iets ontroerends en je weet direct weer hoe je je voelde of waar je toen was. Soms is er niets leukers en ontspannenders dan achterover zitten met een goed drankje en gewoon beginnen met pen en papier. Voordat je het weet gooi je alles eruit. Lieve Tessa, ik wens je onwijs veel plezier en succes met het bekender worden van jouw blog! Helemaal alleen van jou. Een groot avontuur. Je hebt het in je.

  “Life is either a daring adventure or nothing.” – Helen Keller

 • Reactielink Inez vrijdag, 03 juni 2016 10:14 Geplaatst door Inez

  Aangezien ik net mijn ticket heb geboekt naar Indonesië maar nog geen boekje heb gekocht waar ik al mijn avonturen in op ga schrijven ziu dit ideaal zijn! Ik ben van plan 8 maanden weg te gaan ook richting Maleisië Cambodja Laos en Myanmar en dat moet natuurlijk opgeschreven zijn!

 • Reactielink Joyce vrijdag, 03 juni 2016 00:21 Geplaatst door Joyce

  Om mijn toekomstige reisverhalen in op te schrijven. Ik ga in okt voor het eerst backpacken naar Indonesië, Australië en Nieuw Zeeland. Dus daar kan genoeg leuks over worden geschreven in dit te gekke reis dagboekje!

 • Reactielink Monique van Leeuwen donderdag, 02 juni 2016 20:58 Geplaatst door Monique van Leeuwen

  Wat leuk om onze herinneringen op te schrijven als we in september naar Texel gaan. Het is geen verre reis, maar wel eentje waar we heel erg naar uitkijken.

 • Reactielink Lieke donderdag, 02 juni 2016 16:50 Geplaatst door Lieke

  Nadat ik vorig jaar voor het eerst ben gaan backpacken in Thailand ben ik echt helemaal verkocht aan het reizen. Na lang twijfelen hebben we besloten dit jaar toch maar weer te gaan backpacken in Sri Lanka. Vorig jaar heb ik geprobeerd een reisdagboek bij te houden maar is dit helaas er niet echt van gekomen. Hier heb ik nu nog steeds spijt van en ik heb me dan ook voorgenomen om dat dit jaar wel te doen! Daarnaast zou het een leuk verjaardagscadeau zijn want ik ben morgen jarig :)

 • Reactielink Marloes van Assen donderdag, 02 juni 2016 13:10 Geplaatst door Marloes van Assen

  Deze zomer voor het eerst backpacken in Thailand.
  Heb al veel reis spullen ingekocht, alleen een reisdagboek mist nog. Camera's, GoPro's en dat soort dingen hebben we, maar daar kan je nooit alle avonturen in vastleggen. Dus, het zou ontzettend tof zijn als...

 • Reactielink Suzan donderdag, 02 juni 2016 12:50 Geplaatst door Suzan

  Hartstikke leuk voor als ik deze zomer weer mag gaan backpacken!

 • Reactielink Lizette donderdag, 02 juni 2016 12:50 Geplaatst door Lizette

  Gefeliciteerd met je jubileum!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •