zaterdag, 12 januari 2013

Beautytips voor je winterdip

Geschreven door 
Beautytips voor je winterdip Beautytips voor je winterdip

Last van een winterdip? Niet meer met deze beautytips!

Veel mensen vinden de maanden januari en februari altijd lang duren. Het is koud en vaak saai weer. Iedereen snakt naar zon licht, terwijl het juist vaak grauw en grijs is buiten. Heb je nergens zin in, ben je moe, snel geïrriteerd, misschien een beetje down? Waarschijnlijk heb je last van een winterdip.

Wat zou je kunnen opvrolijken? Beauty dingen doen!

Beautytips voor de Winter

Zelf word ik hier altijd wel wat vrolijker van, soms moet je je er even toe zetten ( net zoals bij sporten), maar daarna voel je je een stuk beter!

Ik zal je wat beautytips geven om te kunnen doen:

  • Ga lekker onder de zonnebank

Misschien heb je er zelf eentje thuis of ga naar en zonnestudio. Je kan een kuurtje doen, zodat je straks in het voorjaar alvast een lekker kleurtje hebt. Maar je kan ook gewoon af en toe eens gaan, gewoon voor het licht. Schijnt de zon buiten, ga dan lekker naar buiten om een wandelingetje te maken.

  • Gezichtsbehandeling

Fris je gezicht lekker op! Neem eerst een scrub behandeling, daarna een gezichtsmaskertje en masseer de huid met een Rose Quartz gezichtsroller. Ook kun je van te voren eerst even stomen. Je kan het net zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Ik zou zeggen; Neem er heerlijk de tijd voor! Dit kan je allemaal zelf thuis doen. Je kan natuurlijk ook jezelf trakteren op een behandeling bij de schoonheidsspecialist.

rose quartz roller 1

  • Verzorg je lichaam

Neem de rest van je lichaam eens onderhanden met een body scrub, daarna een warme douche en smeer je lichaam in met je favoriete body butter of body lotion. Heb je thuis een bad? Doe er wat badolie in en relaxen maar!

  • Nagels lakken

Eerst je nagels knippen en mooi vijlen, masseer de nagelriemen en duw ze voorzichtig terug. Daarna kies je een vrolijk kleurtje nagellak uit. Neem voor het lakken genoeg tijd, zodat je straks weer super mooie gelakte nagels hebt. En van mooie vrolijk gekleurde nagels wordt je vanzelf al blij!

Nagellak tip: Ken je de nagellak van Pink Gellac al?

pink gellac paradise blue 2

  • Neem een verkwikkend voetenbad

Heb je zelf niet zo´n elektrisch voetenbad met bubbels en massage? Een gewoon teiltje kan je hier ook heel goed voor gebruiken. Doe er lekker warm water in ( niet te heet) met een voet bruistablet of als je dat niet hebt gewoon een beetje soda of douchegel. Na het voetenbad smeer je je voeten in met een verzorgende voetbalsem. En lak je teennagels ook gelijk met dat vrolijke kleurtje!

  • Haarmasker

Verzorg je haar met een voedend haarmasker. Laat het haar weer stralen! Misschien is het ook tijd om bij de kapper een stukje af te laten knippen. Zit je haar niet goed, dan voel je je ook niet zo geweldig. Het is tijd om daar wat aan te doen.

  • Make-up time!

Maak jezelf nog mooier (mooi ben je al) met een sprankelende make-up. Zet je ogen iets meer aan, zodat ze nog meer gaan stralen, breng wat rouge aan op de jukbeenderen en doe een gezellig lipglossje op!

Make-up tip: Doe hier make-up inspiratie op!

MAKEUP ROUTINE 1

Natuurlijk hoef je dit niet allemaal op 1 dag te doen, maar verspreid het een beetje. En sommige dingen kun je natuurlijk weer eens herhalen.

Succes en je zult zien, binnenkort voel je je alweer een stuk beter!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •