zaterdag, 06 juni 2020

Haar knippen | Dit kun je beter niet doen!

Geschreven door 
Haren knippen? Dit kun je beter niet doen! Haren knippen? Dit kun je beter niet doen!

Hoe fijn is het om je haar te laten knippen zodat je kapsel weer heerlijk in model valt en er weer even fris en fruitig tegen aan kan zonder droge en/of gespleten haarpunten?

Elk kapsel en ieder haartype is uniek. Voordat het haar wordt geknipt is het belangrijk dat het haar eerst wordt geanalyseerd om vervolgens de juiste kniptools en kniptechniek uit te kiezen. Helaas worden hier soms nog wel eens wat "foutjes" in gemaakt met een eindresultaat waar je niet happy mee bent. Dat is zonde!!

In dit artikel bespreek ik 5 belangrijk haar knip don'ts met je!

5 don'ts bij haren knippen

Haar knip don'ts. Laten we voorop stellen dat haren knippen een vak apart is. Iedereen kan een kappersschaar pakken en het haar korter knippen, maar of het dan het gewenste resultaat heeft? Bij het knippen van het haar is het natuurlijk belangrijk dat het haar in het gewenste model wordt geknipt en het vervolgens ook nog eens goed valt.

Sta je op het punt om je haar door de kapper te laten knippen, wil je zelf aan de slag gaan of ben je gewoon benieuwd naar mijn haartips op het gebied van haren knippen? In de volgende haarvideo ga ik de 5 belangrijkste haar knip don'ts met je bespreken. Ik vertel je wat je dus beter niet kunt (laten) doen en leg ook uit waarom.

De onderwerpen die in deze video aan bod komen zijn:

  1. De valling van het haar
  2. Krullen knippen
  3. Het haar uitdunnen
  4. De haargrens
  5. Hoe vaak je haar knippen

Ben je benieuwd naar 1 of meerdere haar knip don'ts van het rijtje hierboven? Bekijk dan de video hieronder van de don'ts en bijbehorende haartips!

Vind je dit soort video's super handig en leerzaam om te bekijken? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips!

Ben je op zoek naar nog meer van dit soort haartips? Dan vind je deze posts vast ook interessant:

→ Hier vind je alle haar knip tutorials op een rij!

"Life is more beautiful when You meet the right hairstylist!" ;-)

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •