vrijdag, 24 februari 2023

Haren knippen bij een kind | Voor beginners

Geschreven door 
Zelf de haren bij je kind knippen of ga je naar de kapper? Zelf de haren bij je kind knippen of ga je naar de kapper?

Haren knippen bij een kind. Hoe doe je dat? Ga je dat zelf doen of ga je naar de kapper? Waar moet je op letten als je het haar bij een kind gaat knippen? Kinderen zitten niet mega lang stil. De een misschien iets beter dan de ander, maar je moet er altijd op voorbereid zijn dat een kind onverwachts gaat bewegen als je het haar aan het knippen bent. Dit geldt voor een baby, peuter, kleuter en oudere kinderen.

In de reeks haren knippen voor beginners vertel ik je alles wat je moet weten als je wilt leren haren knippen!

Haren knippen voor beginners deel 5

In deel 5 van haren knippen voor beginners leg ik je wat meer uit over haren knippen bij een kind inclusief handige tips hoe je dit zelf óf als professional het beste kunt aan pakken.

Hoe kun je er toch voor zorgen dat een kind stil zit in de kappersstoel?

In de video hieronder vertel ik je hier meer over en leg ik uit waar je rekening mee moet houden als je het haar van kinderen gaat knippen.

→ Deze tips zijn voor zowel de professional als de DIY-er!

Enjoy!!

Vind je dit soort haartip video's super leerzaam en interessant? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips en tutorials.

Knipcursus

Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar een fijne knipcursus? In mijn basis knipcursus leer ik je de basis kniptechnieken vanuit het kappersvak. Ik neem je stap voor stap mee in videovorm zodat jij op een fijne en makkelijke manier de basis kniptechnieken leert voor zowel dames- als herenkapsels. Deze kniptechnieken kun je ook gebruiken voor het haren knippen bij kinderen.

Waar vind je deze knipcursus?

Je kunt hier meer informatie vinden inclusief de aanmeldpagina

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •