vrijdag, 17 februari 2023

Haren knippen voor beginners | Dameskapsels

Geschreven door 
Handige tips bij dameskapsels knippen! Handige tips bij dameskapsels knippen!

Haren knippen bij de vrouw. De keuze qua dameskapsels is reuze, dus waar moet je op letten als je een dameskapsel gaat knippen? Ga je voor laagjes in het kapsel of alles op 1 lengtelijn? Hoe lang of juist hoe kort mag het kapsel worden? En welke vorm houd je aan bij een de haarstijl van een vrouw?

In de reeks haren knippen voor beginners vertel ik je alles wat je moet weten als je wilt leren haren knippen!

Haren knippen voor beginners deel 4

In deel 4 van haren knippen voor beginners leg ik je wat meer uit over haren knippen bij de dames.

Zijn de kniptechnieken bij dames en heren kapsels dan niet hetzelfde? → Ja en nee. Hierover heb ik je in deel 3 al uitgelegd dat een herenkapsel vooral hoekig mag blijven en een dameskapsel juist wat rondere vormen mag hebben.

Ook in haren knippen is er dus een verschil tussen de man en de vrouw ;-)!

In de video hieronder vertel ik je hier meer over en leg ik uit waar je rekening mee moet houden als je een dameskapsel gaat knippen. Enjoy!!

Vind je dit soort haartip video's super leerzaam en interessant? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips en tutorials.

Knipcursus

Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar een fijne knipcursus? In mijn basis knipcursus leer ik je de basis kniptechnieken vanuit het kappersvak. Ik neem je stap voor stap mee in videovorm zodat jij op een fijne en makkelijke manier de basis kniptechnieken leert voor zowel dames- als herenkapsels. Deze kniptechnieken kun je ook gebruiken voor het haren knippen bij kinderen.

Waar vind je deze knipcursus?

Je kunt hier meer informatie vinden inclusief de aanmeldpagina

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •