vrijdag, 27 januari 2023

Haren knippen voor beginners

Geschreven door 
Haren knippen voor beginners | Start bij de basis! Haren knippen voor beginners | Start bij de basis!

Haren knippen voor beginners is er voor iedereen! Of je nu wel of geen ambitie hebt om in het kappersvak te gaan werken, iedereen is welkom! Je hebt in ieder geval interesse in het knippen van het haar.

In de reeks haren knippen voor beginners vertel ik alles wat je moet weten voordat je start met haren knippen!

Haren knippen voor beginners deel 1

In de eerste Haren knippen voor beginners leg ik je wat meer uit over hoe het leren van haren knippen in zijn werk gaat. Hoe komt een kapsel tot stand? Wat is de theorie van haren knippen? Of je nu alleen je huisgenoten en/of gezin wilt knippen of dat je wilt gaan starten met een kappersopleiding, iedereen die willen leren haren knippen start bij de basis. De basis van haren knippen voor zowel herenkapsels als dameskapsels.

In de video hieronder vertel ik je hier meer over en leg ik uit wat het belang is van het juiste knipmateriaal kiezen. Enjoy!!

Vind je dit soort haartip video's super interessant? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips en tutorials.

Knipcursus

Ben je enthousiast geworden en ben je op zoek naar een fijne knipcursus? In mijn basis knipcursus leer ik je de basis kniptechnieken vanuit het kappersvak. Ik neem je stap voor stap mee in videovorm zodat jij op een fijne en makkelijke manier de basis kniptechnieken leert voor zowel dames- als herenkapsels. Deze kniptechnieken kun je ook gebruiken voor het haren knippen bij kinderen.

Waar vind je deze knipcursus?

→ Je kunt hier meer informatie vinden inclusief de aanmeldpagina

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •