donderdag, 25 april 2013

Krullen met Carmen

Geschreven door 
Krullen maken met Carmen Krullen maken met Carmen

Carmen viert feest! Carmen Salon Professional voor volle, glanzende en gezonde krullen!

De carmenset bestaat 50 jaar en Carmen viert dit met de introductie van de Salon Professional C5020. Voor krullen 2013! Deze nieuwe krulset is voorzien van Tourmaline Technologie die zorgt voor bescherming van de natuurlijke haaroliën. Niet onbelangrijk in een tijd waarin het haar steeds meer te verduren krijgt door weersomstandigheden, haarkleuring en de hitte van haarstylers. De krulset geeft een mooie, volle krul door de keramische rollers die langer warm blijven.

Mooie krullen met Carmen

Krullen2013

De krullen krijgen ook meer glans, door de ionen die ontstaan door geladen elektriciteit. Deze worden op het haar aangebracht zodra de rollers zijn ingedraaid. Een bijkomend voordeel is dat het haar zachter wordt en niet meer statisch is.

C5020 Salon Professional1

Carmen is jarig en viert een shopfeestje!!

Shop 'till you drop!

Een halve eeuw de mooiste krullen. Carmenset bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden!

Op carmen.nl vindt je vanaf 1 Mei 2013 de actie Shop 'till you Drop in het kader van het 50-jarig bestaan van de Carmenset. Bij aankoop van een Carmenproduct kun je hier een weekend shoppen in Milaan winnen! Voor twee personen, inclusief hotel en € 500,- shopgeld. Daar gaan je mondhoeken van krullen! Er worden ook nog tien fashioncheques weggegeven ter waarde van € 100,-. Én er zijn tien stylingspakketten van Carmen te winnen. Deze jubileumprijs wordt mede mogelijk gemaakt door vliegtickets.nl en Fashioncheque. Wie wil er nou niet haar favoriete fashionshops bezoeken onder de Italiaanse zon?! Ga snel naar www.carmen.nl!

Carmenset Salon Professional C5020

Deze carmenset is in de winkels te vinden voor € 59,99. Voor meer informatie en verkooppunten naar www.carmen.nl.

Ik ben zeer benieuwd naar deze nieuwe carmenset van Carmen. Zelf ben ik nog steeds in het bezit van een heel oudje ;). Je kent ze misschien wel, de oude carmenset van je moeder of oma, die met die stekels. De mijne is van mijn moeder geweest, ik denk dat hij al zeker 30 jaar oud is én hij doet het nog steeds! Carmen heeft dus goede producten die lang mee gaan!

Ga jij voor een nieuwe Carmenset?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •