vrijdag, 21 januari 2022

10 X Haar Don'ts voor gezond haar!

Geschreven door 
Dit moet je niet meer doen met je haar! Dit moet je niet meer doen met je haar!

Welke haar routine pas jij nu nog steeds toe wat eigenlijk NIET bevorderlijk is voor je kapsel, haarkleur en/of haartype? Sluiten jouw kapsel en haarkleur perfect aan op jouw gezichtsvorm en tint van je huid?

Om het nieuwe jaar weer fris te starten met fijne haartips, ga ik de 10 meest gemaakte fouten in haarroutines met je delen.

Als je haar maar goed zit, toch? We willen allemaal mooi, gezond en glanzend haar!

10 Haar Don´ts

Haar don'ts zijn haar routines, handelingen, gewoontes die je eigenlijk beter niet (meer) kunt doen. Het afgelopen jaar ben ik nog best veel haar routines tegengekomen die NIET het beste in een kapsel, haartype en haarkleur naar boven halen.

Hoe vaak was jij je haar eigenlijk? En wat voor product(en) gebruik je daarbij?

Zelf je haar knippen? Ja hoor, dat kan! Mits je niet weet wat je aan het doen bent...

Zelf je uitgroei verven of altijd dezelfde haarverfkleur gebruiken kan makkelijk zelf gedaan worden. Wanneer je dit op de juiste manier doet, is er meestal niet veel aan de hand. Er zijn ook meer ingewikkeldere kleurprocessen die men zelf thuis probeert uit te voeren. Het resultaat? Een haarkleur waar je niet zo blij mee bent en alleen herstelt kan worden bij een bezoekje aan de kapper.

Uiteraard wil ik je niet bang maken hoor ;-). Daarom heb ik een haarvideo gemaakt waarin ik de 10 meest voorkomende haar don'ts van het afgelopen jaar met je ga bespreken. Ik vertel je wat je dus beter NIET meer kunt doen qua haar routine, ik leg uit waarom én ik geef je haartips mee wat je dan beter wel kunt doen!

In de video hieronder vertel ik wat de 10 haar don'ts zijn waar je in 2022 echt mee moet gaan stoppen. Vanaf NU dus!!

Vind je dit soort haar video's super interessant én leerzaam? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haartips!


Ben je op zoek naar de juiste haarproducten die bij jouw haartype passen? → Hier vind je alle soorten producten geselecteerd per haartype!

Wil je meer weten over bepaalde haartips? Dan vind je deze posts vast ook interessant:

"Invest in your hair, it's the crown you never take off!"

Be dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •