zaterdag, 17 augustus 2019

Haar knippen | Recht of inknippen?

Geschreven door 
Je haar recht knippen of inknippen? Je haar recht knippen of inknippen?

Bij het knippen van het haar kunnen verschillende technieken worden gebruikt. Haren knippen met een schaar knip je toch gewoon recht af, dus waarom zou een kapper je haar inknippen? De verschillen hiervan en wanneer je deze technieken beter wel en niet kunt gebruiken leg ik je in dit artikel uit.

Je haar recht knippen of inknippen

Het haar recht knippen of inknippen zijn twee verschillende kniptechnieken met een ander resultaat.

Nu zul je misschien wel denken; "Waarom zou je het haar inknippen? Dan lijkt het toch net of de ratten eraan hebben gezeten?" Dat kan inderdaad het effect zijn als je dit op plekken in het kapsel doet die daar niet geschikt voor zijn. Het kan namelijk ook dat er happen in het kapsel verschijnen als het haar recht wordt afgeknipt.

In de tutorial hieronder laat ik zien wat het verschil is, wanneer deze kniptechnieken het beste toegepast kunnen worden en leg ik je uit waarom!

Vind je dit soort haar video's interessant om te bekijken? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Ben je op zoek naar een goede kappersschaar? Persoonlijk gaat mijn voorkeur altijd uit naar een Jaguar schaar. Ook deze zijn er in diverse prijsklassen verkrijgbaar. De knipschaar die ik zelf al jaren gebruik is de Jaguar CJ4 Plus Ceramic Fusion 5.5 inch.

Deze haar knip tips vind je vast ook interessant:

"Everything feels better after a good haircut!"

haren knippen

Let's Connect!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •