zaterdag, 18 juli 2020

Het haar opvlechten met een haar tool!

Geschreven door 
Opvlechten met een topsy tail! Opvlechten met een topsy tail!

Opvlechten is een vlechttechniek waarbij de ingevlochten vlecht bovenop het haar ligt. Een opvlecht, ook wel dutch braid genoemd, ziet er super mooi en strak uit, maar kan soms wat lastig zijn om te maken wanneer je deze techniek nog niet zo goed beheerst.

In deze vlecht tutorial ga ik het je wat makkelijker maken door een haar tool te gebruiken. Hoe dit precies in z'n werk gaat kun je verder in dit artikel bekijken.

Hoe maak je een opvlecht met behulp van een haar tool?

Hoe maak je nou zo'n mooie strakke opvlecht zonder dat je met al die strengen in de knoop raakt die je tegelijkertijd moet vasthouden om er iedere keer een pluk bij te kunnen pakken?

Voor alle soorten vlechttechnieken geldt: "Oefening baart kunst!" en ik zou ook zeker blijven oefenen met het leren van de opvlecht. Maar als je even geen zin hebt in een hebt in het leren vlechten en de boel een beetje wilt faken totdat jouw opvlecht skills beter zijn geworden, heb ik net als bij deze (fake) invlecht ook een handig trucje om bij de opvlecht toe te passen!

opvlecht maken

Ook bij het creëren van een opvlecht kun je gebruik van een haar tool. In de volgende tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe ik met behulp van een topsy tail een opvlecht maak.

Zoals je hebt kunnen zien maak ik gebruik van een kleine topsy tail, ook wel haar loop genoemd, maar je kunt ook de grote voor deze opvlecht gebruiken. Ben je nog op zoek naar deze handige haar tools die je voor nog veel meer kapsels kunt gebruiken?

Deze haar tool set bevat beide maten topsy tail hair tools!

Hopelijk heb ik je wat meer op weg kunnen helpen met deze handige vlecht tip! Vergeet niet om je (geheel gratis) te abonneren op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe haartips en haartutorials!

"Braid fake it till You make it!"

opvlecht met haar tool

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •