zaterdag, 12 december 2020

Half opgestoken haar | Makkelijk en snel!

Geschreven door 
Makkelijk en snel half opgestoken haar! Makkelijk en snel half opgestoken haar!

Wanneer je weinig tijd hebt om je haar te doen, maar er toch iets leuks van wilt maken, kun je altijd voor een half opgestoken kapsel gaan. Van half lang tot lang haar kun je hier al vele kanten mee op en zijn er verschillende opsteektechnieken die je kunt gebruiken.

Dus alleen een clipje of speldje in je haar aanbrengen is vanaf nu verleden tijd! In deze haar tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe je super snel en makkelijk je haar voor de helft kunt opsteken.

Half opgestoken haar | Halflang en lang haar

In de haar tutorial die je in dit artikel kunt bekijken laat ik zien hoe je op een makkelijke en snelle manier halflang en lang haar kunt opsteken. Het is een half opgestoken kapsel, maar je kunt met deze opsteektechniek natuurlijk ook het gehele haar opsteken. Of maak een nonchalant opsteekkapsel aan de zijkant van het hoofd. Als je eenmaal doorhebt hoe deze techniek werkt (en dat heb je zo door, want dit is niet zo moeilijk), dan kun je hier lekker mee variëren in je kapsel.

Vind je dit soort haar tutorials super handig en leuk om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste tutorials!

"Invest in your hair. You wear it everyday!"

haar half opsteken

Deze haar tutorials vind je vast en zeker ook leuk om te bekijken:

Be Dazzled!!

KNIPCURSUS 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •