zaterdag, 12 september 2020

Omgekeerde Vlecht | Tutorial

Geschreven door 
De omgekeerde vlecht → Flip back braid! De omgekeerde vlecht → Flip back braid!

De omgekeerde vlecht, ook wel de flip back braid, reverse braid of mermaid braid genoemd, is een bijzondere vlecht om te zien én om te maken! Het leuke aan deze vlecht is het effect van het eindresultaat nadat je de vlecht omkeert. Hoe dat precies in zijn werk gaat laat ik in dit artikel stap voor stap aan je zien door middel van een haar tutorial!

Hoe maak je een omgekeerde vlecht?

Een omgekeerde vlecht maak je door een invlecht of opvlecht aan de voorkant van het hoofd te maken, dus voor het gezicht, om deze vervolgens om te keren naar de achterkant van het hoofd. Het effect is super tof en wordt ook wel mermaid braid genoemd.

Heb je ook altijd al eens zeemeerminnenhaar willen hebben?

Als je beschikt over lang haar, dan heb ik goed nieuws voor je! Deze omgekeerde vlecht is super makkelijk om bij jezelf te maken. Je vlecht namelijk aan de voorkant, recht voor je gezicht, in plaats van aan de achterkant.

Voor deze vlecht kun je gebruik maken van de invlecht techniek of de opvlecht techniek. Wanneer je de invlecht techniek gebruikt, zul je als eindresultaat een opvlecht creëren. Als je de opvlecht techniek gebruikt, zul je als eindresultaat het effect van een invlecht creëren.

flip back braid

Helaas is mijn haar niet lang genoeg om dit bij mijzelf te laten zien, geen mermaid braid voor mij. Als ik zeemeerminnenhaar wil zal ik een pruik op moeten zetten ;-). De omgekeerde vlecht laat ik stap voor stap om mijn model (oefenhoofd) zien. Enjoy!!

Vind je dit soort haar tutorials super leuk én leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je geen video meer hoeft te missen!

Heb je altijd al willen leren vlechten?

In deze (gratis) vlecht cursus leer ik je stap voor stap vlechten als een pro! In 12 weken tijd leer je 12 verschillende soorten vlechten!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •