zaterdag, 24 juli 2021

Opsteken met een twist vlecht | Halflang en lang haar kapsels

Geschreven door 
Opsteken met een ingevlochten twist vlecht! Opsteken met een ingevlochten twist vlecht!

Het haar opsteken door een twist vlecht te gebruiken. Hoe doe je dat? Ik laat het uitgebreid aan je zien in een stap voor stap haar tutorial!

Een leuk opsteekkapsel geschikt voor halflang en lang haar!

Opsteken met een ingevlochten twist vlecht

Opsteken met een twist in het haar heb ik al op verschillende manieren laten zien op Dazzling Beauty, maar nog niet met een ingevlochten twist vlecht!

ingevlochten twist

Het leuke van het haar opsteken is dat je zoveel verschillende toffe creaties kunt maken. Verschillende kapsels met dezelfde vlecht- en/of opsteektechniek, maar ook variatie in de technieken zelf.

Voor dit opsteekkapsel maak ik gebruik van de twist vlecht. De twist vlecht, ook wel rope braid genoemd, is een vlecht die je met twee strengen maakt. De moeilijkheidsgraat zit bij dit kapsel in het invlechten van de twist vlecht.

Voordat je begint is het belangrijk dat je de twist vlecht goed kunt maken. Hiervoor kun je altijd eerst even deze twist vlecht tutorial van de Dazzling Beauty vlecht cursus bekijken.

Twist Kapsel 1
Twist Kapsel 2
Twist Kapsel 3

In de haar tutorial hieronder gaan we een stapje verder en maken we een ingevlochten twist vlecht die we vervolgens nonchalant opsteken. Enjoy!

Vind je dit soort haar tutorials super leuk én leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Bekijk hier nog meer twist kapsel tutorials:

kapsel twist

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •