zondag, 01 mei 2016

5 handige sites om je hotel te boeken

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Boek je favoriete accommodatie online! Boek je favoriete accommodatie online!

Vliegtickets zijn geboekt, nu nog een hotel boeken, maar waar doe je dat?

Of je nu een hotel, hostel, bungalow of een ander soort accommodatie wilt boeken, er zijn tegenwoordig talloze websites te vinden waarbij je heel gemakkelijk zelf een accommodatie kunt boeken die aan jouw wensen voldoet. Maar via welke sites ga je zoeken? Ik kan me voorstellen dat je door het grote aanbod op slot door de bomen het bos niet meer ziet.

In dit artikel heb ik een 5 handige en fijne accommodatie boekingssites voor je op een rij gezet. Kijk je mee?


5 X online hotels boeken

Hieronder vind je een lijstje van 5 handige boekingssites waarbij je heel gemakkelijk kunt zoeken naar hotels of andere gewenste accommodatie zoals bijvoorbeeld een hostel of bungalow enzovoorts. Je kunt zelf zoeken op de gewenste datum, plaats, soort accommodatie én je kunt invullen aan welke faciliteiten de accommodatie moet voldoen. Ook kun je de beoordelingen per accommodatie bekijken, laat je hier niet teveel door leiden, maar soms is het wel handig.
Ook kunnen de prijzen per aanbieder wat verschillen, daarom adviseer ik altijd om het aanbod op verschillende sites te bekijken.

Nu zou je eindeloos kunnen zoeken op honderden binnen- en buitenlandse websites, maar eerlijk gezegd kan je daar ook een beetje moedeloos van worden, want er is tegenwoordig echt ontzettend veel aanbod. Persoonlijk vind ik het altijd fijn om gebruik te maken van Nederlandstalige boekingssites die handig in gebruik zijn. Hieronder heb ik de 5 door mij meest gebruikte boekingssites voor je op een rijtje gezet.


Via een paar van bovenstaande sites kun je ook meerdere dingen boeken zoals vliegtickets en autoverhuur. Super handig dus als je zelf je eigen reis wilt samenstellen zonder dat daar nog een reisbureau tussen zit. Én hierdoor kun je ook vaak nog wat kosten besparen.

Zelf heb ik al jaren geen stap meer binnen een reisbureau gezet, omdat het tegenwoordig heel handig is om alles zelf te boeken. Het kost soms wel wat meer research, maar dat is voor mij alleen maar voorpret. Je reis begint al met het plannen ervan!

Vind je het spannend om alles zelf te boeken en te regelen voor je eerstvolgende vakantie? Op Dazzling Travels zijn nog veel meer reistips en inspiratie artikelen te vinden.

 


Waar gaat jouw eerstvolgende reis naartoe?

 

Be Dazzled!

 

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •