zaterdag, 05 september 2020

Haarverzorging na de zomer!

Geschreven door 
Geef je droge haar een boost na de zomer met deze 5 haar tips! Geef je droge haar een boost na de zomer met deze 5 haar tips!

Geef je haar een boost met deze 5 haarverzorging tips voor na de zomer!

De zomer is voorbij en de vakantie zit erop, je bent heerlijk uitgerust en relaxed alleen is je haar behoorlijk in de stress! Het is droog, het ziet er dof uit, het pluist en voelt aan als een bosje stro... Met de haartips in dit artikel zijn je haren er zo weer bovenop!

5x haarverzorging tips na de zomer

Hoe belangrijk is de juiste haarverzorging na de zomer? Als je je haar er weer mooi, gezond en glanzend uit wilt laten zien is het héél belangrijk om je haar goed te verzorgen en een opknapbeurt te geven na de zomer. Want zon, zee en zwembadwater zijn niet de beste vrienden voor je haar. Dit geldt natuurlijk ook voor als je in de herfst of winter heerlijk op zonvakantie naar het buitenland bent geweest.

Het ene haartype heeft helaas meer te verduren in de zomermaanden dan het andere haartype. Dit heeft met structuur, de stevigheid en met de conditie van het haar te maken. Het ene haar zal dus meer een boost nodig hebben dan het andere haar.

Uiteraard heb je natuurlijk ook netjes mijn haarverzorging tips voor in de zomer opgevolgd ;-). Je zult merken dat wanneer je je haarverzorging tijdens ieder seizoen naar behoefte wat aanpast je veel minder last zult hebben van droogte en beschadigingen aan het haar. Hoe fijn zou je je voelen als je haar het jaarrond er mooi en gezond uit ziet?!

Het is daarom de hoogste tijd om je haar na de zomer weer eens even lekker een boost te geven!

In de video hieronder vertel ik je uitgebreid over de 5 must do haarverzorging tips voor na de zomer.

Vind je dit soort haartips super handig? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Top 3 haarverzorging voor droog en beschadigd haar na de zomer

Het is dus belangrijk om je haar goed te verzorgen na de zomer. Voor een optimaal resultaat kun je het beste kwalitatief goede haarverzorgingsproducten gebruiken die ook écht iets voor je haar kunnen betekenen. Hieronder vind je Dazzling Beauty's top 3 van zeer goede en fijne haarverzorgingslijnen die geschikt om na de zomer te gebruiken om je haar weer een flinke boost te geven.

→ Lees ook: Groen haar na de zomer!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •