dinsdag, 02 februari 2016

My Dazzling Life - Diary Januari 2016

Geschreven door 
Diary Januari 2016 - Filipijnen! Diary Januari 2016 - Filipijnen!

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Januari 2016! Ik begon deze maand in de Filipijnen, daar bezocht ik vooral mooie poeder witte stranden met veel palmbomen, onbewoonde eilandjes en secret beaches. Bijgekomen van de jetlag na terugkomst was het weer de hoogste tijd om aan het werk te gaan met o.a. een leuk persevent in Amsterdam. Kijk je mee?

Oud & Nieuw in Hong Kong

hong kong 12

Waar de meeste het nieuwe jaar in Nederland hebben ingeluidt onder het genot van champagne, oliebollen en appelflappen in gezelschap van familie en/of vrienden waren wij op een hele andere plek. En die plek was zo'n beetje aan de andere kant van de wereld, namelijk Hong Kong! Met duizenden andere mensen hebben we afgeteld naar 2016 om vervolgens naar de spectaculaire vuurwerkshow te kunnen kijken. Helaas hebben we het vuurwerk alleen maar kunnen horen, want het was te druk om dichterbij te komen met als gevolg dat er een groot en hoog gebouw tussen ons en het vuurwerk in stond ;-).

Naar de Filipijnen

Vliegtuig

Na een korte nacht stonden we op 1 Januari '16 vroeg in de ochtend alweer op de luchthaven van Hong Kong om onze reis te vervolgen naar de Filipijnen!

Manilla

Manilla

De eerste 2 dagen verbleven in de hoofdstad Manilla, een drukke stad waar verder niet zo heel erg veel te doen is voor de toerist. Na een wandeling kwamen uit bij de Mall of Asia.

Manilla stroopwafels

Het gevoel hebbende dat je zo'n beetje de enige westerling in deze stad bent kom je een ineens een stroopwafeltent op de boulevard van Manilla tegen. Uiteraard moesten we er natuurlijk eentje proeven en verbazingwekkend was de stroopwafel heerlijk!

Een potje golf bovenop een vulcaan

Golven vulcaan

Op zo'n 2 uurtjes rijden vanaf Manilla bezochten we de Vulcaan Taal. En wat doe je als je bovenop een vulcaan staat? Juist, dan speel je een potje golf!

Bob de Bouwer fashion

Puerto princessa

Na Manilla vlogen we door naar het eiland Palawan. In Puerto Princessa gingen we op excursie naar de Underground River. Om dit natuurverschijnsel te mogen betreden is het verplicht om je aan de dresscode te houden ;-).

El Nido

El nido boottocht 2

Na Puerto Princessa reisden we door naar het plaatsje El Nido waar we de rest van onze vakantie verbleven om wat meer te relaxen en van de natuur te genieten. We hebben 2 x een boottocht gemaakt naar onbewoonde eilandjes met verborgen lagoons en geheime strandjes, we hebben de onderwaterwereld bekeken met een snorkel op en we maakten een avontuurlijke roadtrip richting Nacpan Beach over vooral onverharde wegen.

El Nido boottocht

El nido boottocht 3

Road Trip El Nido

Roadtrip

Schildpad

Deze schildpad hebben we veilig aan de overkant van de weg gezet!

Nacpan Beach

Nacpan beach

Het paradijs op aarde!!

Lekker eten op de Filipijnen

Nacpan beach food

Terug van weggeweest

Eenmaal terug van weggeweest was het weer de hoogste tijd om aan het werk te gaan. Mijn agenda stond de eerste weken alweer volgepropt met kappersafspraken. Na de vakantie ben ik nog 1 dag vrijgeweest om even bij te komen, de rest van de week had ik nog wel nodig om van de jetlag bij te komen en te acclimatiseren in het koude Nederland. 20 graden temperatuursverschil gaat je niet in de koude kleren zitten ;-)

Na een week heb ik het bloggen weer opgepakt en schreef mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar met o.a. mijn doelen en een update.

Persevent

Proefparade amsterdam

Proefparade uitnodiging

Ook had ik deze maand een super leuk persevent op de agenda staan. Tijdens het event De Proefparade werden er verschillende beauty merken en producten gepresenteerd. Een impressie van deze dag kun je in dit artikel bekijken.

event proefparade tassenmuseum

Het event vond plaats in het tassenmuseum in Amsterdam wat een bijzonder mooie locatie is. Het is zeker een aanrader om dit museum eens te bezoeken.

Dat was Januari alweer. Wat gaat het hard hè?! Voor mij was dit in ieder geval een super maand, uiteraard komt dat vooral door de vakantie in de Filipijnen. It's More Fun In The Philipphines!

Wat heb jij allemaal gedaan in Januari? Ik ben benieuwd!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •