zaterdag, 14 november 2020

Opsteken halflang en lang haar | Feestelijke kapsels

Geschreven door 
Freestyle opsteken met verschillende opsteektechnieken! Freestyle opsteken met verschillende opsteektechnieken!

Ben je op zoek naar leuke how-to opsteekkapsels hoe je halflang en lang haar (makkelijk) kunt opsteken? In deze haar tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe je dit party kapsel zelf kunt maken. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar met de juiste tools en vlecht skills is het makkelijker dan je denkt!

Opsteken halflang en lang haar | Tutorial

In deze haar tutorial laat ik stap voor stap aan je zien hoe dit kapsel tot stand is gekomen. Dit opgestoken kapsel is zeer geschikt voor halflang en lang haar. Je zult zien dat mijn model een behoorlijke lengte heeft, maar met een kortere lengte kun je dit ook maken. Onthoud ook dat het niet precies hetzelfde eruit hoeft te zien, want ieder haartype en de haarlengte zijn weer anders!

Freestyle opsteken!

De kunst van het opsteken zit hem dan ook vaak in het "spelen" met het haar. Eén van de aspecten wat ik zo leuk vind aan het gehele kappersvak. Wat kun je met het haar? Hoe zorg ik ervoor dat het kapsel er op de beste manier uit komt te zien. Ik ben wat aan het freestylen geweest met dit als resultaat. #lovemyjob

feestelijke opsteekkapsels

Hieronder kun je weer een tof opsteekkapsel bekijken die tot de categorie feestelijke kapsels behoort. Leuk voor de feestdagen, een bruiloft of ander leuk feestje! Enjoy!!

→ Heb je een topsy tail nodig? Hier vind je zo'n handige haar tool!

Vind je dit soort haar tutorials super leuk en handig om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Deze haar tutorials vind je vast ook leuk om te bekijken:

Verbeter je vlecht skills met deze (gratis) vlecht cursus van Dazzling Beauty!!

opsteken halflang en lang haar

"Life is too short to have boring hair!"

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •