zondag, 12 juni 2016

Reisfotografie TAG

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Reisfotografie TAG! Reisfotografie TAG!

De reisfotografie TAG bestaat uit 5 vragen, een leuke TAG die ik tegenkwam op de blog van Marcella Molenaar die in het leven is geroepen door Jenny van ikreis.net.

Sinds ik een aantal jaar geleden het reis virus heb opgelopen ;-), probeer ik zoveel mogelijk van onze reizen op camera vast te leggen. Door de jaren heen ben ik steeds meer met fotograferen bezig, ik vind het erg leuk om het mooiste plaatje vast te leggen. Al jaren gebruik ik mijn Sony Cyber-shot DSC-W570 camera. Ik merk dat deze camera nu echt op begint te raken, dus het wordt binnenkort de hoogste tijd voor een nieuw exemplaar. Ik ben dan ook hard aan het sparen voor een spiegelreflexcamera.

Voor de reisfotografie TAG ben ik eens flink door mijn reisfoto's heengegaan en heb 5 foto's hiervoor uitgezocht. Ik vond het best moelijk, want we hebben zo ontzettend veel foto's!

Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op de reisfotografie TAG? Kijk dan mee naar dit artikel!

 

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt?

Voor de laatste foto dacht ik gelijk aan de laatste foto die we hebben gemaakt in de Filipijnen. De Filipijnen is de meest recente reis die we hebben gemaakt, maar daarna zijn we ook nog naar België geweest waar deze laatste foto is gemaakt. Met als doel hebben we een dagtrip gemaakt naar het spookdorpje Doel in België. Dit is een bijzondere locatie met vele gave plekjes om foto's te schieten! Voordat we de auto in stapten om weer richting huis te gaan heb ik nog snel even deze foto gemaakt ;-).

doel auto

 


Wat is je meest populaire foto op Instagram?

Sinds een paar weken heeft de reisblog van Dazzling Travels een eigen Instagram account, voorheen deelde ik alles op de Instagram van Dazzling Beauty. Ik vind het heel tof om te zien dat mijn foto's al veel geliked worden. Aan top gaat de foto van Nacpan Beach op het eiland Palawan in de Filipijnen met tot nu toe 72 likes!

nacpan beach palawan 2

 


Wat fotografeer je het liefst?

Ik maak altijd graag foto's van tempels, ruïnes en de natuur. Moelijk kiezen, want hier heb ik er duidelijk heel erg veel van! In eerste instantie wilde ik hier een tempel foto plaatsen, maar heb toch gekozen voor deze foto van The Dark Hedges in Noord-Ierland. Het heeft iets magisch vind ik :-).

the dark hedges 

 

 

Op welke foto ben je het meest trots?

Tijdens de boottocht van Siem Reap naar Battambang in Cambodja kwamen we onderweg dit tafereel tegen. Deze monnik moest ook met onze boot mee en werd door 2 locals even gebracht.

cambodja monnik

 


Welke foto vertelt jou een bijzonder verhaal?

Hier is dan toch de laatste foto van de reis in de Filipijnen! Lopend met de backpack op langs een mega drukke weg zonder een echt voetpad richting het vliegveld. Op het eiland Palawan hebben we heel veel problemen gehad om geld te kunnen pinnen, zelfs de creditcard werd geweigerd. Met nog genoeg geld op de rekening konden we hier helaas niet bij, dus de laatste dag moesten we heel zuinig aan doen met nog maar een paar euros in onze portemonee... Vanaf Palawan vlogen we weer naar Manilla om daar het vliegtuig richting Hong Kong te nemen. In Manilla aangekomen moesten we naar een ander deel van de luchthaven wat best wel een stuk verderop bleek te liggen. Onze bankpassen werden ook hier geweigerd, dus de enigste optie was om lopend te gaan, een taxi van een paar euro konden we niet betalen!
Voelde ik me op m'n gemak hier? Nee, totaal niet! Maar ja, we hadden geen andere keus. Het was best een groot avontuur om zonder geld van A naar B te komen ;-).

Filipijnen afb 11

 

Wil je meer bijzondere verhalen van onze reizen lezen? Bekijk dan de artikelen in de nieuwe categorie Travel Stories eens.


Waar maak jij altijd graag foto's van tijdens het reizen?


Be Dazzled!!

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •