zondag, 20 december 2015

Mijn reizen van 2015

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Mijn reizen van 2015! Mijn reizen van 2015!

Reizen is zoals je misschien wel weet één van mijn grootste hobby's. Ik wil eigenlijk alles van de wereld zien. De laatste paar jaar zijn we vooral op Azië gericht qua reizen en we hebben dan ook best wel wat landen in de wereld gezien, maar als je het wereldkaartje onderaan deze site bekijkt zijn we pas net begonnen ;-).

Omdat een wereldreis voor ons geen optie is qua werk en andere dingen, proberen we per jaar een paar keer op vakantie te gaan. Ook in 2015 zijn we een aantal keer weggeweest naar mooie plekken en bijzondere landen. In dit artikel laat ik mijn reizen van 2015 zien. Kijk je mee?

 

Op reis in 2015

Rome

Rome
Het nieuwe jaar hebben we in Rome ingeluidt. Heel bijzonder en mooi om naar het nieuwe jaar af te tellen met duizenden mensen rond het Colloseum. Na de jaarswisseling zijn we nog 1 dag in Rome gebleven om vervolgens weer naar huis te gaan. We waren vanaf 1e kerstdag al op vakantie. Ik hoor het je denken: "Met de feestdagen weg?" Ja, dit doen wij expres en dat bevalt heel erg goed ;-)! In 2015 zijn we kort in Rome geweest, maar deze hoort zeker in het rijtje van mijn reizen in 2015.

Rome

 


Belfast

Belfast Stadhuis
Een citytrip naar Belfast bedenk je misschien niet zo snel om naartoe te gaan, maar het is zeker de moeite waard! In Maart stond in eerste instantie onze Japan reis op de planning. Deze moest verzet worden i.v.m. met werk. Dat was niet zo leuk, maar we besloten om toch een paar dagen weg te gaan en dat werd Belfast inclusief een roadtrip langs de kust van Noord-Ierland. Geweldig, zeker een aanrader!

noord-ierland

 

Dubai

Burj Khalifa tower

Voor onze reis naar Japan hadden we een tussenstop in Dubai. Deze tussenstop hadden we uitgerekt naar 20 uur zodat we deze bizarre stad in een vogelvlucht konden bezoeken. 

 


Japan

Miyajima
Eind Mei stond dan eindelijk de reis naar Japan op ons te wachten! We zijn gek op Azië en een bezoek aan Japan kon natuurlijk niet uitblijven. We hebben op eigen houtje 2 weken door Japan gereisd en dat is eigenlijk veeeeeel te kort ;-). Japan heeft zoveel bezienswaardigheden dat je zelfs nog niet genoeg hebt aan 4 weken. Maar wij moesten het in 2 weken doen en we hebben zó belachelijk veel gezien en gedaan....Ik kan je vertellen dat dit totaal geen relax vakantie is geweest, dus of we uitgerust weer thuiskwamen? Nee, niet echt, maar zo'n bijzondere reis geeft wel weer extra energie en een zeer voldaan gevoel.

Kyoto 1

 


Hong Kong
Hong Kong staat voor dit jaar nog op de planning! Oud en Nieuw vieren doen we dit jaar in Hong Kong. Ik kan je hier dus nog weinig over vertellen, omdat dit nog moet gaan plaatsvinden ;-). Maar je zal hier uiteraard wat van terug zien op Dazzling Travels.


Reisplannen voor 2016

Eén reis is wel zeker voor 2016. Na Hong Kong reizen we door naar de Filipijnen!
Verder plannen we meestal niet zo heel ver vooruit, dus ik heb nog geen idee welke andere reizen er in 2016 op ons te wachten staan. Ik heb natuurlijk wel een reis bucketlist en ik zie dat ik daar al wat landen van kan afstrepen, maar in gedachten heb ik er ook alweer een paar landen bijgezet ;-). Tijd om binnenkort een nieuwe versie van mijn reis bucketlist te maken.


Waar ben jij geweest in 2015? En heb je al reisplannen voor 2016?


Be Dazzled!!

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •